tiistai 23. elokuuta 2011

Poikasia on ja ei ole

Aatamin poikue kasvaa hurjasti. Tänään olis aika siirtää Aatami pois altaasta. Poikasia on paljon ja Aatami pitää niistä edelleen hyvää huolta. Yöllä kävin vilkaisemassa, niin osa poikasista oli lähtenyt pesästä ja ui toisella puolen allasta. Aatami vissiin väsyi kuskaamaan penskoja takaisin kotiin, ja on nyt rakentanut uuden kuplapesän toiselle puolen allasta.

DaCapon siirsin tosiaan eilen kutulootasta pois ja otin munat omaan huostaani. Joko ne ei ole hedelmöittyneet tai sitten ne ovat muuten vain homehtuneet, nimittäin eläviä poikasia en erota, ja munia näyttää edelleen olevan sama määrä kuin illallakin pesässä. Nyt on vähän sormi suussa, odotanko jos poikasia ilmaantuukin ja jos ei ilmaannu, niin mistä keksin uuden miehen tuolle Arielille.. Ja mitä teen noiden vanhojen ukkojen kanssa, nimittäin DaCapon ja Kaukasin...

Tekisi niin kovasti mieli lähteä kalakauppaan hakemaan uutta verta vähän tänne. Pitkäeväisiä puolikuupyrstöjä en taida enää haluta, minulle päätyneet yksilöt ovat kaikki olleet jotenkin laiskoja ja haluttomia mihinkään. Olisi niin kiva kasvatella juuri niitä mitä haluaakin, eli pääasiassa lyhyteväisiä. Siinä on vain se ongelma, että ne ei mene kaupaksi. Kalakauppiaatkin on ilmoittaneet minulle, että lyhyteväisiä on ihan turha ottaa myyntiin... Harmi kun ihmiset ei ymmärrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti