maanantai 29. elokuuta 2011

Kakella pahimmanlaatuisia ongelmia...

Joku aika sitten huomasin, että sen maha oli turvonnut. Epäilin tietysti heti liikaruokintaa tai vesipöhöä. Vaihdoin vettä kunnolla, putsailin altaan kunnolla pohjaa myöten ja laitoin Fungus Clearia. Samalla vähensin ruokintaa reilusti. Tänään huomasin, että Kake on turvonnut entisestään, eikä nyt voi olla kyseessä huono vesi tai liikaruokinta. Altaassa on kunnollinen kiertokin nyt... Välissä se oli jo paljon paremman näköinen. Mitä ihmettä tämä nyt voi olla? En kait voi jättää herraa kokonaan ruokkimatta... Sillä on kyllä maha tosi turvonnut, suomut ei törrötä, eikä silmätkään, mutta niskassa sillä on liikaruokintaan viittaava epämuodostuma.

2 kommenttia:

  1. Taitaa silti olla vesipöhöä eli sisuksissa joku pahemmanlaatuinen tulehdus. Anna olla vaan ilman ruokaa pari päivää, vaihda vaikka joka päivä vettä ja lisää Fungus Clearia. Jos ei viikossa tokene yhtään, niin sitten se vihon viimeinen lääke, mikä toimii kaikkiin vaivoihin. :´(

    VastaaPoista
  2. Kiitos, millia. :( Tää on niin hassun näkönen, kun joskus taannoin minulla akvaariossa oli kalalla vesipöhö, sen kyljet turposi, tällä on mahan alus turvoksissa. :( Heitän ruuat kokonaan pois ja teen kuten käsket!

    VastaaPoista