sunnuntai 21. elokuuta 2011

Huntupyrstöisiä poikasia :)

Tänä aamuna löytyi pesästä hyvä määrä pieniä poikasia, joita isukki yritti epätoivoisesti toimittaa takaisin pesään. Aatami on loistava isä, tosin sillä on pienoisia ongelmia saada poikaset pysymään pesässä. Joko pesän rakenteessa on jotain sellaista, ettei poikaset pysy siellä millään tai sitten poikasia on sellainen määrä, etten ole vastaavaa koskaan vielä nähnyt. Nimittäin pesän alapuolella on helposti nähtävissä kymmeniä poikasia pomppimassa takaisin ylöspäin.

Ariel ja DaCapo eivät ole vieläkään sittenkään kuteneet. Taidan kohta siirtää Kaukaksen kutulaatikkoon, jos se innostuisi enemmän naisseurasta. DaCapolla taitaa olla jo ikä edessä, ei näytä kovin innokkaasti nytkyttävän pyrstöään pesän alla tai houkuttelevan Arielia pesälle...

Lisäksi täytyisi tänään siirtää Ares (Mini-Zeus, joka ei kyllä enää muistuta tippaakaan Zeusta; evät ovat toisenlaiset) pois "Nummi-Pusulasta", vähän pienempään altaaseen ja kokeilla sitten parin päivän eristyksen jälkeen "Ruiskaunokkia" uudelleen sen kaveriksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti