lauantai 24. syyskuuta 2011

Hohhoijaa, terveisiä ulkoavaruudesta...

Alempana mainitsin, että DaCapo+Ariel -kudun poikaset ovat jotenkin omituisia. No niin ovatkin, tässä kuvatodisteita. Mitähän näidenkin kanssa nyt pitäisi tehdä?


 
















Onneksi sentään Aatami+Pocahontas -kudun tyypit näyttävät suht normaaleilta...

 



Poseidon ja hänen paras poseeraus. Miehistyis jo.

Lohdutuskuva

Toinen lohdutuskuva

7 kommenttia:

  1. Eikä tosiaankaan kannata harrastaa akvaarion lasien putsausta ennen kuvailemista.

    VastaaPoista
  2. Vähän epäilen, että Aatamin tyyppien kanssa se Aatamin isukin kupari vois lyödä läpi sieltä, poikasten värejä kun kunnon valossa ja suurennuslasilla tutkiskelee.

    VastaaPoista
  3. Vaikka noi ekat poikaset on selkeesti vammasia, kehottaisin ihan mielenkiinnosta kasvattamaan aikuiseksi asti. Itse ainakin olisin kiinnostunut tietämään, että mikä tuollaista aiheuttaa poikasissa. :P

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentistasi, Thapahiska! Ajattelin seurailla, mitä poikasille tapahtuu. Hassua on, että isolla puolella olevissa poikasissa ei tällaisia vammoja näy. Olenko laittanut vahingossa veteen jotain, joka aiheuttaa tuollaisen ulkonäön, johtuuko tämä ehkä siitä, ettei poikasilla ollut isukkia huolehtimassa vai mitä ihmettä? :O

    VastaaPoista
  5. Toi on ihan järkyttävän näköinen. Onko siinä sama tyyppi joka kuvassa? Kun toi pyrstöevä viittais niin pahaan ruusupyrstöisyyteen että ei ole ennen kuultukaan. Selkä- ja peräevä on myös ihan haitarista. Vaikka kiinnostaisikin nähdä mitä siitä kasvaa, niin sen voin kertoa, että se ei tule olemaan kaunista, jos se edes elää niin kauan että siitä tulisi iso.

    Puuttuuks siltä Aatamin ja Pocahontasin lapsukaiselta vatsaevät? Ja näenkö mä omiani, vai onko sillä suomujen epämuodostumaa yläselässä vähän selkäevän etureunasta eteenpäin? No, noi on molemmat pieniä ongelmia...toistaiseksi.

    Mut Poseidon on sentään hieno. Komeen värinen ja kyllä ne evätkin siitä kasvaa joskus vielä.

    VastaaPoista
  6. Heippa millia,
    tuossa oli kuvattuna kahta eri tyyppiä. Toinen on tuo, jolla hirveä haitaripyrstö ja toinen tuo, jolla kauhea mutka pyrstössä. En halunnut jäädä katsomaan, mitä sieltä kasvaa, ne kokivat juuri litistymistuomion. Ihan hirvee katsella, enkä oikeasti osaa yhtään sanoa, mistä tuo voi johtua. Vedenvaihtoa on kuitenkin tullut harjotettua aika paljon ja pohjaa lapottua eikä tuossa purkissa nyt ainakaan liikakansoituksesta voida puhua, 20 litran altaassa 4 eläväistä..

    Hmmm, en osaa kyllä noista vatsaevistä sanoa. Oon itse pari päivää tässä kytännyt niitä, osalta olen vasta alkanut ne erottamaan kunnolla. Ne on nimittäin melko pieniä vielä, lasin paskaisuus ja huono kamera (kuvaaja) ehkä saa kuvat hieman pikselöitymään, mutta voi siellä vammasia vatsaevättömiäkin olla, sillä en uskaltanut oikein imuroida alussa pohjaa ja jouduin alusta asti syöttämään kuivaruokaa.

    Mä en tiedä mitä teen tän homman kanssa, oon nimittäin alkanut vahvasti epäilemään, että täällä paikassa tuo vesi, vaikka näennäisesti onkin hyvää, on ihan ahterista. Mulla on tosi monella kalalla ollut jotain ihan ihme oireita nyt. Lisäksi mun omat hiukset on kärsineet aika pahasti ja ne on tähän asti aina olleet hyväkuntoiset. Kampaaja epäili, että vedessä olis jotain metalleja tai epäpuhtauksia. Täytyy ihan oikeasti lähettää tuosta vedestä näyte johonkin tutkittavaksi, se maistuukin ihan karsealle varsinkin aamuisin.

    VastaaPoista
  7. Täällä siis oma kaivo, ei ole porakaivo vaan ihan rengaskaivo ja isännöitsijä sanoi, että se on tutkittu.... joskus.

    VastaaPoista