tiistai 19. huhtikuuta 2011

Uusia kujeita ;)

Täällä "Nummi-Pusula" tyhjeni eilen kokonaan taiston poikasista, yhteensä Zeus&Donna poikasia löytyi vielä 16 kpl altaasta niiden 7:n lisäksi, jotka muuttivat lauantaina Hyvinkäälle. Poikaset muuttivat yhteen sisustamattomaan 60 litraiseen, ja harjoittelevat siellä virtauksessa nyt. :D Narm informoi, että hänelle menneet poikaset on muuttuneet marmoreiksi, minulle jääneillä vähän pienemmillä on selvästi jotain vaaleaa helmiäisen näköistä kiiltävää juttua ilmestynyt päihin, joten odotan, että nekin muuttuvat marmoreiksi. Osalla on evien reunat mustuneet hassusti.

Kake on edelleen 40 litraisessa. Syö hirmu hyvin, joten taitaa olla kutakuinkin kotiutuneena jo. Tänään lähden yöksi lasten kanssa mummolaan, voisin ennen sitä vilauttaa Arielia pojalle jos kuplapesä ilmestyisi.

Pätkis on olleena eilisestä lähtien poikasverkossa DaCapon kanssa yhdessä puolilleen täytetyssä 60 litraisessa. Siellä on kuplapesä jo, mutta vielä en koeta kudettaa niitä, sillä Pätkiksen edellisestä kudetusyrityksestä on vielä niin vähän aikaa ja sen evät on aikalailla syödyt. Harkitsen tämän parin tai Kaken siirtoa "Nummi-Pusulaan", jossa Zeus&Donna -kutu tapahtui aivan omalla painollaan. Siellä on paljon piiloja, joten äkäisten parien kudetus sopisi sinne parhaiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti