maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kake kotiutumassa

Siirsin Kaken yksiöstä yhteen 40 litraiseen poikas/kudetusaltaaseen kotiutumaan. Siellä se pullistelee nyt itsekseen my little ponylle, jonka tytär vei uutta kalaa katsomaan altaan viereen. :D Tomera ukko! Suunnitelmissa on saada Arielista ja Kakesta poikasia, jotka voisivat sitten tehdä poikasia Donnan ja Zeuksen poikasten kanssa. Tulevaisuus näyttää, onnistuuko suunnitelmat mitenkäänpäin lopulta. Näitä kun ei voi pakottaa kutemaan, vaikka voikin vähän antaa sysäystä.

128 litraisessa on nyt uudet tytöt sekä Amelia ja vanhat akat Selene ja Sonja. Uusien tyttöjen tulo hämmensi vissiin hierarkiaa, ja siellä vanhukset nyt pullistelevat toisilleen.

Sain hieman pontta millian suppusuukokeilusta, nyt minullakin kelluu yhden altaan pinnalla pieni muoviloota, jonka sisällä kaksi suppusuuta jotka aamulla jo aloittivat touhut ihan tuonne altaaseen, aromivedensuosikin sekaan. Imin letkulla hieman puskaa ja sen juurelta, ja ainakin yhden munan sain haaviin! Yllätyksekseni se oli melko iso, joten enpä tiedäkään, minkä muna se on.

2 kommenttia:

  1. Ymmärrettävää käytöstä. Ei noita my little ponyja oikein tahdo kestää, vaikka ovat vähän parempi vaihtoehto kuin trollit. LOL!!!

    Suppusuiden mäti näyttää siltä kuin laseihin tai kasveihin jäävät ilmakuplat veden vaihdon jäljiltä, mut ehkä hieman pienempiä kuin kuplat ja vähän semmosia litistyneitä.

    VastaaPoista
  2. No tuo pallero oli juurikin tuollainen, yllättävän iso kyllä. Ajattelin, että olisi paljon pienempi kuin taistelukaloilla, mutta kyllä tuo isommalta äkkiseltään näytti. Ja tosiaan ihan läpinäkyvä oli. Koosta kertoo jotain, ettei tuo mennyt haavin silmukoista läpi. Saattaahan se olla kirsikkabarbinkin munapallero, mutta en ole nähnyt niiden nyt harjoittavan kutujuttuja.

    Hah joo, minä muistan trollit kyllä ja pakko myöntää omistaneensakin pari silloin lapsena. :D

    VastaaPoista